Upptäck Kina med oss

Res med Kinalotsen till en värld full av fascinerande historia, pulserande städer och oförglömliga äventyr

Upptäck Kina med oss

Där äventyr möter kultur!

Välkommen till en värld full av fascinerande historia, pulserande städer och oförglömliga äventyr – välkommen till Kina med Kinalotsen. Vi är inte bara ett reseföretag; vi är din port till det mystiska landet i öst, där varje steg är en ny upptäckt och varje ögonblick är en minnesvärd resa.

 

Skräddarsydda resor

Upptäck Kina på ditt sätt

Drömmer du om att utforska Kina på dina egna villkor, med en resa som är skräddarsydd efter dina intressen och önskemål? Kinalotsens expertis och lokala kännedom gör det möjligt för oss att skapa en unik och personlig resa till Kina som matchar dina intressen och önskemål.

Återvändarresor

Upptäck dina rötter

För adopterade barn som längtar efter att återknyta banden till sina rötter erbjuder vi skräddarsydda återvändarresor till barnhemmen som de en gång kallade hem. Vi vet vikten av att utforska ens ursprung och strävar efter att göra den känslomässiga resan tillbaka till Kina så bra och meningsfull som möjligt.

Rundresor

Res genom Kina

För dig som vill se mer av Kina på en och samma resa erbjuder vi spännande rundresor som tar dig från stadens myller till de avlägsna landskapen. Upptäck Kinas kontraster, från det moderna  i Shanghai till de antika kejserliga skatterna i Xi’an och de fridfulla vattnen i Li-floden – våra rundresor ger dig en omfattande upplevelse av Kinas skönhet och mångfald.

Att resa i Kina

Vår guide till visum, pengar och alla andra saker att tänka på

Välkommen till vår omfattande guide om hur det fungerar att resa som turist i Kina! För att hjälpa dig att planera din resa på bästa möjliga sätt, har vi samlat all nödvändig information om pass, visum, pengar och andra praktiska tips som du behöver veta innan du ger dig iväg till detta fantastiska land. Låt oss guida dig genom processen så att du kan njuta av din resa till fullo utan bekymmer.

Om Kinalotsen

Din guide till Kina

Kinalotsen är din svenska guide till det storslagna Kina! Vi är en passionerad liten resebyrå som specialiserat sig på att skapa unika och minnesvärda resor till den förtrollande nationen i öst. Med XX års erfarenhet, vår djupa kärlek till Kina och vår starka önskan att dela dess rikedomar med världen, strävar vi efter att erbjuda resor som går bortom det vanliga och öppnar dörrar till nya upplevelser och äventyr.

Bilden: Albin Geijer, grundare Kinalotsen.

Så här säger några tidigare resenärer

“Fusce sodales justo in ipsum efficitur, ut faucibus ligula gravida. Aliquam tincidunt nulla ac cursus eleifend duis blandit sodales.

Hans Arvidsson

Rundresa, 2019

“Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.”

Sofia Kjellman

Återresa, 2017

“Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus curabitur arcu erat.”

Fanny Andersson

Gruppresa, 2016

Följ Kinalotsen på Instagram