Skräddarsytt till Vietnam 

Skapa din egen drömresa till Vietnam. 

Har du tänkt resa till Vietnam hjälper vi gärna till att planera och arrangera resan!

Upplev storstad, landsbygd, natur, palmkantade stränder, kultur och mycket mer i det spännande och vackra Vietnam. Vi föreslår en resa från som börjar med de vimlande gatorna i Hanoi, går vidare söderut via världsarv som Halong Bay och Hoi’an till metropolen Ho Chi Minh City. Varför inte avsluta med sol och bad på Vietnams paradisö Phu Quoc?

Här följer ett exempel på upplägg på två veckor i Vietnam:

 

Dag 1–3

Hanoi med guide en eller två dagar. Besök i stadens gamla delar, Hoan Kiem-sjön, tempel mm. 

 

Dag 4–5

Kryssning i det berömda Halong Bay med stränder och badmöjligheter.

 

Dag 6–8

I kuststaden Hoi An besöks de gamla ruinerna efter kungadömet Champa och stadskärnan, som har en mix av kinesisk, japansk och europeisk arkitektur.

 

Dag 9–10 

I metropolen Ho Chi Min City finns det moderna Vietnam. Här finns mycket att både förfasas och fascineras av när det gäller Vietnamkriget. Vi besöker både krigsmuseet och Cu Chi-tunnlarna.

 

Dag 11–14

Lata dagar på ön Phu Quoc, som är en riktig paradisö med alla ingredienser som krävs för en riktigt avslappnande semester. 

 

Pris för det här upplägget är ca 17 000 kr/person om ni är två eller fler som reser tillsammans. Då ingår alla resor, boende på 4-stjärniga hotell, transporter inom Vietnam, någon eller några dagars guidning på varje plats, kryssning i Halong Bay inräden och frukost varje dag.

Resan kan göras när som helst på året. Vill du besöka andra platser eller göra ett annat upplägg kan vi anpassa resan helt efter dina önskemål.

 

Fyll i vårat formulär för skräddarsydda resor så återkommer vi inom kort – sen är reseplaneringen igång!

 

Dela på facebook