Resenärerna har ordet

De som har rest till Kina med oss längtar ofta tillbaka, inte bara på grund av sevärdheter, utan minst lika mycket på grund av speciella miljöer, vardagsliv, människor och möten. Många reser med oss flera gånger. Här följer några citat och omdömen från Kinalotsens resenärer. Om du vill ha kontakt med någon av referenterna går det bra att skicka e-post till oss så lämnar vi ut epostadress eller telefonnummer om de samtycker.

 

Sagt om rundresor:

“Vi är Albin evigt tacksamma att han vågade ta oss ‘gamlingar’ med på denna fantastiska resa. Den häftigaste resa vi någonsin gjort. Förbättrade dessutom vår kondition på resan.”
–Annia och Leif

“Det korta och långa är att detta är en av de mest fantastiska resor jag har gjort”
–Leif

“Fantastiskt att ni kunde ordna min ‘struliga’ resa, med bussresor, fusklappar mm, plus att jag inte äter kött och ändå så flöt det utan problem. Reseprogrammen ligger inte statiskt fast, utan det går att ändra inom ramarna, det är sånt som jag uppskattar. Med Kinalotsen är ingenting omöjligt!”
–Maria, som började resan på egen hand.

“Du har varit helt suverän och uppfyllt alla förväntningar med råge när du som vår fåraherde lett skocken till de allra bästa betesmarkerna.”
–Allan

“Att vandra på muren vid Simatai en vinterdag med lite snö och strålande sol var nog det största för oss. Att få se en hel ‘stad’ på vatten var en annan stor upplevelse och att få komma in i ett hem där på vattnet. Vi tycker att det var en perfekt blandning av upplevelser!”
–Ingrid och Sune

“Många fina arrangemang fina utflykter och guiden Urban som var suverän. Den bästa, trevligaste guiden vi varit med om under alla våra resor. Resan var också betydligt billigare än andra liknande resor. Inte att förglömma fixning av blommor och kort till födelsedagen, och jättetårtan på kvällen. Finns inget att klaga på.”
–Örjan och Gull-Britt

“Jag måste säga att det kändes mycket tryggt hela tiden. Resebyrån Kinalotsen har hela tiden känts trovärdigt och inte så turistanpassat utan att man har lagt mer vikt vid att se Kina, inte turistfällor.”
–Annmarie. Läs hennes reseberättelse Peking, Xian, Hainan och Chengdu.

 

Sagt om individuella och skräddarsydda resor:

Limewave reste till Peking, Chengdu, Yangshuo och Shanghai:

“Kinalotsen hjälper dig att arrangera och boka hela eller delar av din Kinaresa. Med stort engagemang och kunskap får du personlig service och hjälp till en oförglömlig resa till Kina. Kinalotsen anordnar gruppresor så väl som individuella resor och är mycket duktiga på att förstå och tillgodose resenärers önskemål och behov. Rekommenderas varmt av LimeWave.com”
–Anki och Lasse på Limewave. Läs hela reseberättelsen från deras resa.

Hainan, Xian och Peking:

“Att få en personlig kontakt som man kan bolla idéer med är en lyx, som ledde till en resa efter våra önskemål med en extra krydda av saker som vi aldrig hade kommit på själva! Det är svårt att med ord sammanfatta en så fantastisk reseupplevelse som vi har haft, men en sak är säker – vi hoppas att alla som reser till Kina reser med Kinalotsen!”
–Cecilia och Thomas

Peking, Pingyao, Xian, Yangshuo och Hainan:

“Tack Kinalotsen för en unik resa! Vi fick se många olika sidor av Kina: modern storstad, fantastiska sevärdheter, trivsam småstad med historiskt intressant bebyggelse, fridfull lantlig idyll bland sockertoppsberg, besök i bergsby hos minoritetsfolk och härlig badsemester på Hainan. Med din och dina trevliga guiders hjälp kunde vi ta oss fram och uppleva möten med människor vi aldrig fått kontakt med annars. Vi planerar redan en resa till och det blir möjligt tack vare resans mycket rimliga pris!”
–Kajsa, Ole, och Mia 9 år

Arrangemang i Peking:

“Vi är angelägna om att få tacka för ett väl arrangerat program i Peking/Simatai. Allting har fungerat bra och vi vill ge en eloge till våra eminenta guider Jason, Fred och Lilly. Trevliga, positiva, okomplicerade, oerhört lyhörda för våra önskemål samt inte minst mycket kunniga har de bidragit till att våra förväntningar infriats till fullo (och litet till)! Vi trivdes också mycket bra med vårt boende och tycker att bättre kan man nog inte bo i Peking! Vi kände oss snabbt hemma i Banchang hutong med omgivning.”
–Ingrid och Tore

Fem veckors resa, Transsibiriska järnvägen, OS i Peking, Xian, Yangshuo, Guizhou och Shanghai

“Denna resa har för oss varit en helt fantastisk upplevelse. Ni har verkligen gjort detta med högsta betyg, vi har bott lyxigt, mindre lyxigt, mysigt, sett rikt och fattigt, turismen och vardagen.”
–Kerstin

Resa med barn till Peking, Hunan, Guilin, Sanya och Shanghai:

“Tack för en helt fantastisk resa! Vilka guider! Den ena bättre än den andra. Helt suveräna. Eric i Peking, snälla tålmodiga Jackie, Fay (allas vår älskade Fay som barnen dyrkade) och varma underbara Sofia i Shanghai. Jag är minst sagt imponerad av reseupplägget och er personal.”
–Anna-Lena, resa med barn

 

Långresa till Peking, Xian, Yangshuo, Hongkong och Sydkorea:

“Gott nytt år :-)
Nu har snart ett helt år gått sen vi började vår fantastiska resa och det har inte gått en dag som vi inte tänkt tillbaka på alla fantastiska upplevelser och människor vi mötte. Det va vårt livs bästa resa och tack så mycket för all hjälp att ordna den!”
–Mattias och Pernilla

 

Dela på facebook