P1080228

Resor till Tibet

Tibet – denna fantastiska region som brukar kallas världens tak. Vi skulle vi kunna skriva en hel guide om Tibet…vilket vi också gjort! I vår Tibetguide får du inspiration och tips som hjälper dig att planera din resa till Tibet. Vi varnar dock för att guiden kommer att ge dig en hel del reslust! Läs eller ladda ner Kinalotsens guide Inför resan till Tibet (öppnas i nytt fönster) eller skriv en rad till oss på resor@kinalotsen.se så skickar vi guiden som PDF till dig.

 

Varför resa till Tibet?

Finns det någon plats i världen som förknippas så starkt med mystik, religion och höga bergskedjor? För många är det en dröm att en gång i livet komma hit, uppleva kulturen, vandra i Lhasas gamla kvarter, träffa tibetanska munkar, besöka Potalapalatset och stå inför Mount Everests majestätiska gestalt. Det finns något för dig i Tibet, oavsett om du är naturälskare, vandringsfantast eller nyfiken på annorlunda religioner och kulturer.

 

Vilka sorts resor har Kinalotsen i Tibet?

Vi erbjuder både rundresor och skräddarsytt. Utanför turiststråken, vandring, familjeanpassat, bergsbestigning, camping, paddling och/eller motorcykelresa? Allt är möjligt!  Förverkliga din helt egna dröm om Tibet. Fyll i formuläret nedan om du vill skräddarsy en resa eller titta efter om någon av de rundresor vi har till Tibet passar: 

 

Äventyr i Himalaya

Resan går i maj 2020. Resan börjar i Lhasa med Potalapalatset, tempel och andra sevärdheter. Vi åker vidare till Mount Everest Base Camp och avslutar sedan resan i Nepal med bland annat forsränning och safari i djungeln.

 

Landvägen Peking-Tibet-Nepal

Resan går i september 2019. Res med tåg från till Lhasa och sedan vidare över Tibets vida, vilda landskap vid Himalayas rand via Mount Everest Base Camp till Katmandu. Vi stannar en vecka i Nepal för att uppleva detta spännande land. 

 

Vad står vi för?

Vi strävar efter att stödja den lokala tibetanska ekonomin. På alla resor anlitar vi tibetanska guider, som har en stor lokalkännedom och som ger dig en nyanserad bild av Tibet. Vi bokar vi så långt det går tibetanska hotell. För att du som resenärer ska få en oförglömlig resa nöjer vi oss inte med att bara lägga in typiska sevärdheter, utan ger mycket utrymme för att uppleva vardagsliv och se hur folk lever och har det i Tibet. Under våra lite längre resor sätter vi även våra upptäckarfötter där väldigt få turister tidigare satt sina.

 

Skapa din drömresa till Tibet

* obligatoriska fält
 

 

 

Dela på facebook