Kinaresor med resenären i centrum

För närvarande ligger all reseplanering på is. Om det går att resa till hösten är fortfarande mycket osäkert, så i nuläget räknar vi med att komma igång igen till 2021.

 

Vilken typ av kinaresa letar du efter? Vi arrangerar kinaresor i grupp och på egen hand. Hur du än reser är dina önskemål viktiga – vi sätter resenären i centrum!

 

Rundresor

Våra rundresor leds av kunniga och inspirerande reseledare. För att hålla resorna personliga och flexibla består en grupp av max 20 personer. Även om resorna ser olika ut är vår grundtanke densamma: vi lotsar dig bortom turiststråken för att visa det levande, brokiga Kina som döljer sig bakom kulisserna.

Läs mer

 

Skräddarsydda resor

Våra skräddarsydda kinaresor tar dig dit du vill, när du vill, hur du vill. Ni kanske är en familj eller några kompisar som ska till Kina, men vill resa på egen hand. Vi kan Kina utan och innan och hjälper till med allt ifrån enstaka inrikesflyg till hela reseprogram, helt enligt resenärens önskemål.

Läs mer

 

Återresor

Vi arrangerar återresor med barnhemsbesök, där en eller flera adoptivfamiljer både besöker barnhem och ser sig om i Kina. På dessa resor är barnen i fokus och reseprogrammet anpassas till familjernas önskemål. Alla återresor skräddarsys från början till slut.

Läs mer

 

Gruppresor

Vi ger förslag på resmål och aktiviteter för föreningar, organisationer, skolor, företag och andra sällskap.Vi ser gärna att gruppen är delaktig i genomförandet av resan, för att den ska uppnå sina syften. Vi har bland annat erfarenhet av studieresor, trädgårdsresor, företagsresor och eventresor.

Läs mer

 

Tibetresor

Till Tibet kan du resa antingen på en av våra rundresor eller på egen hand. Hur du än reser är målet att du ska få se mer än intressanta tempel, mäktiga palats och storslagen natur. Det lämnas utrymme att strosa runt på egen hand. Vi strävar efter att stödja den lokala tibetanska ekonomin. På alla resor anlitar vi uteslutande tibetanska guider, som har en stor lokalkännedom och som ger dig en nyanserad bild av Tibet.

Läs mer.

 

Våra kinaresor är paketresor och står under paketreselagen.

Kinalotsen har ställt resegaranti till Kammarkollegiet.

 

Dela på facebook